Jdi na obsah Jdi na menu

Zásady zpracování a ochrany osobních údajů

8. 1. 2019

Zásady zpracování a ochrany osobních údajů

8. 1. 2019

 

Milí návštěvníci webových stránek, klienti, odběratelé novinek, zkrátka všichni, kdo mi svěřujete své osobní údaje. Seznamte se prosím se zásadami, jakým způsobem s nimi zacházím v souvislosti s vyhláškou GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

 

Správce osobních údajů

Mgr. Zuzana Klímová Vaňková, IČ 75982854

Provozuji webovou stránku www.nabarevnevlne.cz

 

Informace o zpracování

Vaše údaje spravuji jen já sama pro marketingové účely a nikomu dalšímu je nepředávám. Informace o svých akcích a seminářích posílám vám, se kterými se osobně znám, byli jste mými klienty, účastnili jste se některé z dosavadních akcí nebo jste se přihlásili k odběru novinek. Tyto údaje jste mi poskytli dobrovolně. Informační zpravodaje posílám na základě oprávněného zájmu, v souladu se zákonem č. 480/2004 Sb.

Pro účely posílání newsletterů uchovávám pouze vaše e-mailové adresy. Newlettery rozesílám nepravidelně, zpravidla formou pozvánky na plánovanou akci.

Pro účely organizačního zajištění akcí, uchovávám vaše jméno, příjmení, e-mailovou adresu a telefonní číslo.

Pokud jste k tomu dali během semináře souhlas, zpracováváme také fotografie z akcí.

 

Moje kontaktní údaje

Mgr. Zuzana Klímová Vaňková

Telefon: 777 567 177

nabarevnevlne@centrum.cz

 

Předávání vašich e-mailových adres třetím osobám

Pro zajištění konkrétních zpracovatelských operací, které nedokážu zajistit vlastními silami, využívám služeb a aplikací zpracovatelů, kteří jsou v souladu s GDPR. Je to poskytovatel email marketingu – Mailchimp.

Pokud se v budoucnu rozhodnu pro další aplikaci nebo provozovatele služeb, tak to bude se stejnými nároky na zabezpečení.

 

Právo na přístup k osobním údajům

Máte právo získat informace, jaké údaje o vás zaznamenávám. Pokud by tyto údaje nebyly správné, na požádání je opravím. Můžete také požádat o jejich vymazání. S jakýmikoliv dotazy se mi můžete ozvat na e-mail nabarevnevlne@centrum.cz

 

Pomoc při nakládání s osobními údaji

Budete-li se domnívat, že provádím zpracování Vašich osobních údajů v rozporu s ochranou Vašeho soukromého a osobního života nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, nebo budete-li chtít požádat o informace, můžete:

  • mě vždy požádat o vysvětlení e-mailem
  • vznést námitku proti zpracování za účelem oprávněného zájmu e-mailem
  • požadovat e-mailem poskytnutí informací o rozsahu či způsobu zpracování Vašich osobních údajů, a takové informace Vám v přiměřené lhůtě (nejvýše 30 dní) poskytnu

 

Možnost odhlášení

Pokud už nechcete ode mě dostávat informační zpravodaje o mých seminářích, můžete se kdykoliv odhlásit prostřednictvím e-mailu a já vás vyřadím.

 

Vaše stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů

Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budu moc ráda pokud nejprve budete o tomto podezření informovat mě, abychom s tím mohla něco udělat a případné pochybení napravit.